Menük
Pár szó...

A honlap egy általam írt sztorival foglalkozik. Történetünk "főhőse" Anabeth Green, egy 16 éves tinilány, aki egy kissé eltérő mint a többiek. Ez egy amolyan romantikus vígjáték lenne, olvashattok az első szerelemről, a csalódásról, a jó és rossz érzelmek felgyülemléséről és kavarodásáról, az életben felmerülő problémákról, hogy hoygan éli meg egy mai tini a jelent. Mindezektől függetlenül, váár még ránk két másik szereplő, Tomas Millborrow és Look Grummer. Három különböző fiatal, eltérő problémákkal, élettel, felfogással.Eddig még minden rendben is lenne, azonban mikor váratlanul betoppan az életükbe egy csöppet sem átlagos lány: Elizabeth Balman, ténylegesen a feje tetejére áll mindhármuk élete. Mikor találkozásra kerül a sor minden összezavarodik, bonyolódnak az események, felborul az egyensúly, és a tinik felbolygatják egymás életét. Hogy mi minden következik ezekből? Olvassatok utána! ;)

Nézz be ide is!

Álomfogó (4/16)

Ez egy amolyan Elite Affi szerűség lenne. Többnyire nagy az esély hogy fölkerülhetsz. Csak igényes, szép oldalak kerülhetnek ki, akik gyakorta frissítenek(legalább két hetente), és akik nem hanyagolják el az oldalukat. Többnyire hívással kerülhettek ki, de lehet próbálkozni. 30-50% hogy kikerülsz. 16 férőhely van, de valószínüleg ha betelik is lesz még hely :"D
Íme az ikonom, ha szüksége lenne rá valakinek :)

 

Top cserék

Ide bárki kikerülhet, hívással és kéréssel is. 80% hogy kietszlek. :) Persze azért itt is fontos hogy igényes legyen oldalad.

Ultimate Ashley

Üdv a lapon!

Hosszas várakozás után, végre olvashatjátok a 51. részt is. Kukkantsatok bele! ;)

Kérlek írjatok kommentet a részekhez!

"Már nem fáztam. Körülöttem elmosódott minden. A pilláim könynektől duzzadtak. Lehunytam szememet, és hagytam hogy magával vigyen az áramlat, bele az álmok rengetegébe, a lehetetlenbe, ami mégis megtörtént valahogy..."

A honlap egy általam írt történettel foglalkozik. Minden héten új részeket olvashattok. Lényegében egy romantikus vígjátékról lenne szó, mint ahogy az a címből is egyből kiderül, az első szerelem tapasztalatairól olvashattok a sztoriban. Nos, mivel már több történetet is írtam, és javarészt pozitív visszaigazolásokkal volt szerencsém találkozni, ezért remélem hogy ebben az írományomban sem fogtok csalódni. Már amennyire tudok foglalkozni a történettel, mert hát, valljuk be, nincs valami sok szabadidőm. De majd csak lesz valahogy, igyekszem a lehető legjobb formámat hozni, és rendszeresen írni. :) A design idővel változni fog, reményeim szerint minden évszakban más-más külalakkal szolgálhatok, dehát majd meglátjuk. Kommenteket lehetőleg a részekhez, illetve a vendégkönyvbe írjatok(no nem mintha máshova tudnátok...:"D).

Beth egy jó nap után..xd

Néhány szó az írásmódomról

  • A helyesírási hibákért előre elnézést kérek, kissé gyorsan pötyögök, ami hirtelen az eszembe jut, és ezért gyakorta ejtek hibákat. Nem nagyon szokásom átnézni a részeket miután megírtam őket, mivel általában eléggé hosszadalmasra sikerülnek, és lusta vagyok javítgatni..xd ezer bocs ezért is:"D
  • Smiley-kat, xd-t(stb..) nem fogok írkálni, mert hát minek. :")
  • "Énnovella" stílusban írok, tehát a főszereplő szemszögéből fogjuk látni a dolgokat.
  • Kb. azonos arányban lesz leírás, és párbeszéd is.

Alice

Köszönöm a több mint 1000 látogatót!!!

 

Szóvall, kikerültünk a MLAP főoldalára, mégpedig a 8. majd a 2. helyen. Ennek igazán örülök, köszönöm szépen még akkor is ha ez csak egy smemiség! :D Immár együtt örvendhetek Ikinával! Köszi gyerekek a rengeteg támogatást! Mi lenne velem nélkületek?... :)