Menük
Pár szó...

A honlap egy általam írt sztorival foglalkozik. Történetünk "főhőse" Anabeth Green, egy 16 éves tinilány, aki egy kissé eltérő mint a többiek. Ez egy amolyan romantikus vígjáték lenne, olvashattok az első szerelemről, a csalódásról, a jó és rossz érzelmek felgyülemléséről és kavarodásáról, az életben felmerülő problémákról, hogy hoygan éli meg egy mai tini a jelent. Mindezektől függetlenül, váár még ránk két másik szereplő, Tomas Millborrow és Look Grummer. Három különböző fiatal, eltérő problémákkal, élettel, felfogással.Eddig még minden rendben is lenne, azonban mikor váratlanul betoppan az életükbe egy csöppet sem átlagos lány: Elizabeth Balman, ténylegesen a feje tetejére áll mindhármuk élete. Mikor találkozásra kerül a sor minden összezavarodik, bonyolódnak az események, felborul az egyensúly, és a tinik felbolygatják egymás életét. Hogy mi minden következik ezekből? Olvassatok utána! ;)

Nézz be ide is!

Álomfogó (4/16)

Ez egy amolyan Elite Affi szerűség lenne. Többnyire nagy az esély hogy fölkerülhetsz. Csak igényes, szép oldalak kerülhetnek ki, akik gyakorta frissítenek(legalább két hetente), és akik nem hanyagolják el az oldalukat. Többnyire hívással kerülhettek ki, de lehet próbálkozni. 30-50% hogy kikerülsz. 16 férőhely van, de valószínüleg ha betelik is lesz még hely :"D
Íme az ikonom, ha szüksége lenne rá valakinek :)

 

Top cserék

Ide bárki kikerülhet, hívással és kéréssel is. 80% hogy kietszlek. :) Persze azért itt is fontos hogy igényes legyen oldalad.

Ultimate Ashley

!!!FOLYAMATOS FRISSÍTÉS ALATT!!!

Itt pár rajzomat láthatjátok, rengeteg van, de a gépre nem nagyon szoktam feltölteni őket, szóval hát őm jah.. vannak régebbiek, és ez éviek is.

Narunak :) A rókalány (Tudom hogy "kicsit" más a leírás, de valamiért én így képzeltem el...)

Ikinának :) az egyik sztoridhoz készítettem: Elveszett lelkek. Én valahogy így képzeltem el Dorothy-t :)

 

Talán ez az egyik legrégebbi. Ezt gépen csináltam a gimp szerkesztővel. Találtam ezt a képet, és rögtön beleláttam az egyik történetem szereplőjét. a következmények az aranyszőke hajú lány.

 

Ez 2012-ben készült (Potato head)

 

Ezt meg csak úgy unalomból csináltam. Az előkészítőt vártam, még idén. Mindig bemegyünk az elkészítősökhöz egyik barátnőmmel.

 

Ez a sulis versenyre kellett. Magas bak. Sajnos nem értem el semmit, de gyakorlásnak jó volt. :)

 

Talán amire az egyik legbüszkébb vagyok az ez. Digitális rajztáblával rajzoltam, ugyancsak a gimpen. Egy gésa^^

Ez lennék én egy kicsit kislányosan. Tussal, fekete tűfilccel, fehér tollal és szürke filccel készült.

 

Ezt idén csináltam, animációra vázlatnak. Szöveg illusztráció

"Az aranyos királylány a moziban, a filmvászon előtt ül, és a plüsskaktuszát szorongatja, mert ilyesztő a film."
Jah hát igen, nagyon jófej tanárunk van, és nekünk kellett mondatot alkotni mindeféle hülye szóból. Igen, elvoltunk :D Ez csak egy részlet, mert egy képregény oldalt kellett készítenünk egyi lyen mondatból.
(Anya szerint olyan mint a mai fiatal lányok. Műmellekkel és feltöltött szájjal..:"D Jogos>.<)

 

Itthoni/suliban unalom... jah. :)

 

Uff, ilyen figurákat szoktam firkálni. Tele vagyok velük. Már az osztályt is elkezdtem..xd de szerintem cukik :3 Jah és ez is én lenék (A kép itt is eltorzult)

 

És végül,... Hát gondoltam hogy az ilyen firkáimat ki fogom ragasztani a szekrényemre. Eddig itt tartok...
(jah meg mellé mindenféle hülyeség föl van ragasztgatva:"D)
Ezekből a felragasztott képekből nem mind az enyém, amit barátoktól kaptam, kértem: bal oldalt háttal álló lány, félig lenyírt hajú lány, gülő, egyik lábát felhúzó női alak, középen az a vörös, vérengző csaj, és a jobb oldalt kihajoló rövid hajú csaj, ő ugyanaz aki balon áll.)

A kép kicsit meg van vágva. Jah és az a szemüveges nagy fej, az én pofim akar lenni..x3

(Ezek közül talán a punk csávó a kedvencem, ott középen. Ének órai munkám. hümm imádom őket:3)

Igen, az ott Tunya csáp! ;D (A szekrény jobb oldalán látható patrik, csigusz és spongyabob is. Rákuram meg a falamon integet :P)