Menük
Pár szó...

A honlap egy általam írt sztorival foglalkozik. Történetünk "főhőse" Anabeth Green, egy 16 éves tinilány, aki egy kissé eltérő mint a többiek. Ez egy amolyan romantikus vígjáték lenne, olvashattok az első szerelemről, a csalódásról, a jó és rossz érzelmek felgyülemléséről és kavarodásáról, az életben felmerülő problémákról, hogy hoygan éli meg egy mai tini a jelent. Mindezektől függetlenül, váár még ránk két másik szereplő, Tomas Millborrow és Look Grummer. Három különböző fiatal, eltérő problémákkal, élettel, felfogással.Eddig még minden rendben is lenne, azonban mikor váratlanul betoppan az életükbe egy csöppet sem átlagos lány: Elizabeth Balman, ténylegesen a feje tetejére áll mindhármuk élete. Mikor találkozásra kerül a sor minden összezavarodik, bonyolódnak az események, felborul az egyensúly, és a tinik felbolygatják egymás életét. Hogy mi minden következik ezekből? Olvassatok utána! ;)

Nézz be ide is!

Álomfogó (4/16)

Ez egy amolyan Elite Affi szerűség lenne. Többnyire nagy az esély hogy fölkerülhetsz. Csak igényes, szép oldalak kerülhetnek ki, akik gyakorta frissítenek(legalább két hetente), és akik nem hanyagolják el az oldalukat. Többnyire hívással kerülhettek ki, de lehet próbálkozni. 30-50% hogy kikerülsz. 16 férőhely van, de valószínüleg ha betelik is lesz még hely :"D
Íme az ikonom, ha szüksége lenne rá valakinek :)

 

Top cserék

Ide bárki kikerülhet, hívással és kéréssel is. 80% hogy kietszlek. :) Persze azért itt is fontos hogy igényes legyen oldalad.

Ultimate Ashley

FIGYELEM, FIGYELEM KEDVES EGYBEGYŰLTEK!!!!

Bogit és Ikinát választottam

(Ikina: kérlek add meg a facebook-odat e-mail-ben)

Köszi hogy jelentkeztetek, bocsi Najmi, majd legközelebb. Viszont nagyon köszönöm a részvéedet és örülök hogy jelentkeztél. Csodásan írsz, nagyon tetszettek a novelláid. Esetleg majd ha beleegyezel írhatnánk valamit mi is közösen..:)

Azért gyűltünk ma itt össze, hogy kihirdessük, vagy is hogy én kihirdessem: támadt egy rettenetesen zseniális ötletem! Ez az ötlet csak olyan emberkéknek szól, akik szeretnek történeteket írkálni, és van elég idelyük most itt a nyáron, ugyanis ez egy nyári projekt! :)

Elsőként szeretném ha mondjuk hasonló emberkék jelentkeznének mint Ikina és vagy Bogicca(mivel titeket ismerlek valamennyire, már amennyire az internet világa engedi). Bízom bennetek, szóval gondotlam. na midnegy!

Tehát a lényeg az lenne, hogy gondoltam készíthetnénk egy közös oldalt. tudom hogy rengeteg ilyesmi fulladt már kudarcba, és közületek(akik most ezt olvassátok) sokmindenkinek van saját oldala, vagy már társszerkesztő valahol, ami talán sokkal lényegesebb mintsem egy ilyen kis bugyuta kipattant gondolat, viszont szerintem nem lenne rossz dolog ha együtt, összefogva alkotnánk valamit.

3-man lennénk szerkesztők, mert szerintem nem kell több emberke, az már túl sok lenne. A történet annyi lenne hogy 3 ember(lány) szemszögéből látjuk a dolgokat. Akik egy ideig egyedül élik kis életüket aztán valahogyan összetalálkoznak, szóval összehozza őket a sors. Kellene

-egy nagyon boldog, optimista szellemű lányka
-egy kőkemény rocker, akinek az élete tele volt eddig hányattatásokkal
-és egy semleges személy, akinek leginkább fedi titok a múltját

Minden ködös lenne az elején, és csak szép lassan derülnének ki a dolgok. Lenne benne szerelem, családi bonyodalmak, romba dőlt kapcsolatok, boldog pillanatok, emlékek, furcsa események, és persze vicces sztorik.

Nos, mivel én már gyakran eljátszottam(leírtam) az első féle csajszi történetét(sok féle képpen), ezért arra kérlek titeket hogy valamelyiket haggyátok meg nekem a másik kettő közül, tehát az első szereplő eljátszására is kellenének jelentkezők.

Senkinek sem tökéletes az élete, szóval mindegyik oldalról megismerhetjük a rossz dolgokat, csak másmilyen helyzetben, másmilyen feldolgozásban. Az is meglehet hogy erősen lesznek benne +18-as jelenetek, ezt még nem tudom. (azért ez ne tántorítson vissza senkit...xd ez nem kötelező, csak én gondolkodom rajta)

A jelentkezőket örömmel várom, e-mail címmel és névvel, na meg persze hogy melyik szereplő lenne a számukra ideális.

Jah, és cska hogy ne legyen olyan könnyű, egyetlen aprócska feladatot kaptok: Írnotok kell egy-egy novellát, 3 témában.

  • szerelem
  • gyerekkor
  • gondolatok

Egyik sem egyszerű feladat, viszont nem is megoldhatatlan, akiket a leginkább megfelelőnek találok, azok kerülnek be. Ha van oldalad, oda is feltöltheted a novellákat, de e-mail-ben is elküldhető: aliceblog@freemail.hu

A cél csak annyi, hogy az olvasók nyár végén azt mondják: "Basszus, milyen kár hogy vége van. Remélem jövőre folytatják!"